Afsluitende SPION workshop “You are not alone – How to tackle security and privacy in online social networks”

25 nov 2014 /

Op 16 december organiseert SPION (Security and Privacy in Online Social Networks; http://www.spion.me) haar afsluitende workshop getiteld: “You are not alone – How to tackle security and privacy in online social networks”.

Tijdens deze workshop zullen SPION onderzoekers de resultaten presenteren van vier jaar onderzoek naar hoe gebruikers en aanbieders van sociale netwerksites aangemoedigd kunnen worden om bewuster om te gaan met privacy en veiligheid op sociale media. De resultaten worden besproken vanuit een juridisch, sociaal, educatief en technisch standpunt.

De keynote spreker is prof. Alessandro Acquisti van de Carnegie Mellon University (VS) en de dag zal worden afgesloten door dr. Seda Gürses van NYU (VS). Tijdens de afsluitende receptie kan u bovendien kennismaken met de materialen en tools die tijdens het SPION onderzoek ontwikkeld werden. De workshop zal volledig in het Engels doorgaan.

Meer informatie over het programma vindt u hier: http://www.spion.me/finalWorkshop.

De workshop bijwonen is gratis, maar registratie is wel verplicht. Meer informatie daarover vindt u hier: http://www.spion.me/finalWorkshop.