Bedankt aan de trouwe lezer en actieve Twitteraar!

15 jan 2015 /

Zoals u waarschijnlijk wel weet, liep het EMSOC project eind november jammer genoeg ten einde. Gedurende vier jaar vulden we onze website en nieuwsbrief met leuke projectresultaten, interessante berichtgeving, uitnodigingen voor events, rapporten van EMSOC onderzoekers, en handige weetjes.

Via deze weg willen we u als lezer en Twitteraar van harte bedanken om al dit nieuws trouw mee op te volgen en te verspreiden. Zonder u was dit alles niet mogelijk geweest!

Aangezien het project ten einde loopt, zal ook het doek vallen over de EMSOC nieuwsbrief. Wij hopen alvast dat deze onderbreking tijdelijk is en dat we u spoedig weer kunnen trakteren op een maandelijkse portie sociale medianieuws. Voor meer nieuws omtrent (sociale) mediawijsheid kan u natuurlijk nog terecht op Mediawijs.be, waar u zich ook kan inschrijven op de mediawijze nieuwsbrief.

De laatste EMSOC nieuwsbrief werd in november uitgestuurd. De website blijft daarentegen wel nog een hele tijd online staan. U blijft dus erg welkom om hier regelmatig eens een kijkje te komen nemen om te snuisteren in het materiaal dat  gedurende vier jaar verzameld werd.

Wij wensen u alvast veel leesplezier en hopen u snel weer te zien!

Het EMSOC team

 

(foto: CC BY-SA 2.0 by Wakalani)