EHBO-kit voor privacy & sociale media opnieuw beschikbaar

13 nov 2014 /

Hilde Crevits

Een tijdje geleden schreven we in dit artikel dat de actie rond de EHBO-kits voor privacy en sociale media vroegtijdig werd stopgezet. We waren werkelijk overdonderd door het succes van onze poster en onze voorraad was dan ook snel uitgeput. We moesten dus jammer genoeg heel wat mensen teleurstellen… Totdat we goed nieuws kregen van het kenniscentrum mediawijsheid, Mediawijs.be!

Mediawijs.be zal de verzending van de EHBO-kit vanaf vandaag voor haar rekening nemen. Bestellen kan via deze pagina op de website van het kenniscentrum. Bovendien kan je naast onze EHBO-kit voor privacy & sociale media nog twee andere mediawijze posters via deze weg bemachtigen. Het gaat om de poster ‘doorprik je bubble om anoniemer te surfen’ en een poster die organisaties leert hoe ze best kunnen reageren op een bericht op sociale media.

Was je net te laat om een poster van ons te ontvangen? Of lees je nu pas over de EHBO-kit en kan je niet wachten om een exemplaar te ontvangen? Surf dan snel naar de website van Mediawijs.be en vul het online bestelformulier in. Een digitale versie van de poster kan hier gedownload worden.